De Westerkade en de Vaartsche Rijn in Utrecht in zwart-wit

Achetez cette oeuvre sur toile, aluminium, Xpozer ou photographie (encadrée), impression d'art en haute qualité et tout format.

Code de l'oeuvre: 224317
Choisir un matériau Plus d'informations
Toile
Choisir une option Un autre souhait?
102 livraison gratuite!

Description

De Westerkade en de Vaartsche Rijn in Utrecht in zwart-wit is een foto van André Blom Fotografie uit Utrecht en maakt deel uit van een verzameling foto's waarbij de diverse grachten en andere waterlopen van de Domstad belicht worden, zoals de Kromme Nieuwegracht, de Oudegracht, de Nieuwegracht, de Stadsbuitengracht (singel), de Leidse Rijn en de Drift.

En savoir plus sur De Utrechtse Grachten

De Utrechtse Grachten photo de profilUtrecht aan je muur! Bestel hier prints van "De Utrechtse Grachten". Kies uit 600 foto's uit het fotoproject 'De Utrechtse Grachten' van de Utrechtse fotograaf André Blom. Alle foto's in deze webshop maakte hij in Utrecht. Naast de prints die u hier kunt bestellen zijn er via zijn site nog diverse andere gerelateerde artikelen te bestellen zoals Utrechtse bierviltjes, koelkastmagneten, verjaardagskalenders en ansichtkaarten. Daarnaast is hij ook regelmatig te vinden op diverse markten in de binnenstad van Utrecht!

Voir ses oeuvres